Gratis verzending vanaf € 50
FR

Notenbars

08/05/2023

Recept voor 10 notenbars: (Werk: 10 min /Afkoeltijd: 1-2 uur ijskast)

Ingrediënten

  • 140g havermout
  • 150g studentenhaver
  • 1el pompoenpitten
  • 1el zonnebloempitten
  • 1el chiazaad
  • 1el lijnzaad
  • 2el amandelpasta
  • 2el dadelstroop
  • 3el kokosolie
  • Snufje zout
  • 200g pure chocolade

Voorbereiding

Neem een grote pan op middelhoog vuur.  Voeg er de kokosolie aan toe en de havermout, laat langzaam bakken. Voeg er daarna de pitten aan toe.

Meng er de amandelpasta en de dadelstroop onder. Meng goed.  Voeg op het laatste de studentenhaver aan toe en een snufje toe. Zorg dat het mengsel goed gemengd wordt.

Neem een bakvorm met bakpapier. Duw er het notenmengsel in.

Smelt de chocolade en breng deze over notenmengel.  Plaats alles in de ijskast. Snijd de bars en bewaar in de ijskast.



Best nutrition for every meal!

Wij helpen jou in deze blog verder met enkele tips voor net wat minder traditionele ingrediënten in de klassieke Belgische keuken.

Best nutrition for every trip!

Daar is (bijna) de lente, daar is (alvast soms) de zon!

NIEUW: biologische ahornsiroop, lekker veelzijdig!

Nutribel lanceert een biologische Canadese ahornsiroop, gemaakt van het sap van de esdoorn.

Lactosevrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten een 75-tal lactosevrije producten. Maar wat is lactosevrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je lactosevrij gaat eten?

Suikervrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten heel wat suikervrije producten. Maar wat is suikervrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je suikervrij gaat eten?

Try Vegan met deze Herfstige Vegan Tostada

November is de internationale maand om plantaardig eten te promoten. Ben jij al overtuigd? Try vegan in november!

Glutenvrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten ongeveer 70 glutenvrije producten. Maar wat is glutenvrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je glutenvrij gaat eten?

NIEUW: Glutenvrije crackers van Nutribel

Nutribel lanceert drie nieuwe crackers, vrij van alle 14 allergenen!

Granola vs. muesli

Wat is het verschil eigenlijk tussen granola en muesli? Wel, we zetten ze voor jou op een rijtje!

Kookworkshop

Kookworkshop met Peter Van Asbroeck

Alles kan veggie

In maart word je uitgedaagd om dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer te eten tijdens de ‘VeggieChallenge’. Doe jij al mee? Lees hier waarom je zou moeten meedoen!

Shotje gezond!

Nieuw: 100% biologisch gembersap en kurkumasap

Nutridia wordt Nutribel!

Een nieuwe identiteit, een nieuwe naam en nieuwe ecologische verpakkingen met toevoeging van Nutri-Score.

Wie zoet is, krijgt lekkers! Nieuw van Nutribel: natuurlijke zoetstof

Een suikervervanger voor in de koffie, je yoghurt of een nieuw recept dat je suikervrij wil maken, met de nieuwe Nutribel Sweet kan het allemaal.

Verrukkelijk vegan: Nutribel's nieuwe snoepjes

Van winegums over zure wormen tot fruitsnoepjes

Zalig zoet: Nutribel nieuwe dadelstroop

Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutribel een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper.