Gratis verzending vanaf € 50
FR

Nutribel, een Belgisch familiebedrijf

Best Nutrition for every day

Als Belgisch familiebedrijf streven we ernaar om u te laten genieten van een assortiment lekkere, biologische en zo lokaal mogelijke producten van hoogstaande kwaliteit waarbij de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn arbeid.

MOEDERBEDRIJF marma

Partner in ecologische en biologische producten

Marma bestaat intussen meer dan 25 jaar. Marcel Portauwe startte in 1995 met een bescheiden assortiment aan ecologische en biologische producten. Doorheen de jaren breidt zowel het aanbod als het bedrijf verder uit. Zo behoren we tot de top van Belgische bedrijven gespecialiseerd in ecologische en biologische producten.

Waar kan je onze producten vinden?

Jouw favoriete verkooppunt is onze partner

Onze Nutribel producten kan je in onze webshop (rechts bovenaan met de gele knop 'webshop') en in je favoriete verkooppunt vinden. Heb je ze toch niet gevonden in je verkooppunt? Spreek een winkelmedewerker aan en vraag naar de Nutribel producten. 

 

Hoe herken je onze producten?

Onze ecologische verpakkingen bevatten een duidelijke nutriscore en uniforme labels voor bio, glutenvrij, lactosevrij, vegan,... Aan ons logo met Belgisch vlagje kan je onze verpakkingen eveneens herkennen. Deze Belgische vlag legt de nadruk op het lokaal aspect.