Gratis verzending vanaf € 50
FR

Verkooppunt

Nutribel verdeelt bio voedingsproducten naar retail. Ons magazijn en onze vrachtwagens zijn uitgerust voor zowel droog-, vers- als diepvrieswaren. Transport van onze producten gebeurt volledig in eigen beheer. Hierbij maken we gebruik van een ecologische routeplanner. Er zijn meerdere laadpoorten zodat het leveren vlot en snel kan verlopen. We werken met dagvaste leveringen in heel België. Voor 12u besteld = morgen geleverd.

Verschillende maatregelen werden in ons magazijn genomen om energie te besparen en het milieu zo min mogelijk te belasten. Bijvoorbeeld de plaatsing van 480 zonnepanelen, koeling op CO2 en hemelwaterputten voor eigen gebruik.

Voordelen als verkooppunt

We zorgen voor de presentatie van Nutribel op maat van jouw winkel aan de hand van wobblers, kaartjes, posters, vloerstickers en een receptenboekje.

Onze sales en merchandisers staan klaar om jouw winkelvloer te ondersteunen. Zij stellen nieuwe producten en acties voor, houden het schap op orde en plaatsen bestellingen.

Op onze website kan je alle producten terugvinden samen met ingrediënten en voedingswaarden. Er staan ook heel wat recepten en blogberichten online. 

We werken samen met influencers op social media, lanceren persartikels bij nieuwe producten en zetten bij de start van een samenwerking gratis voor jouw winkel een social ad campagne op.

Hoe verkooppunt worden?

Contacteer ons op het telefoonnummer 016/78 13 60 of stuur ons een mail.