Gratis verzending vanaf € 50
FR

Nutridia wordt Nutribel!

29/03/2021

Als Belgisch merk is het altijd ons doel geweest om consumenten een breed gamma aan heerlijke biologische producten van hoge kwaliteit te bieden, waarbij we de lokale boeren zoveel mogelijk voorrang geven tegen een eerlijke vergoeding.

Sinds de oprichting kende ons merk veel succes in België en het buitenland. We hebben daarom besloten dat het tijd was om de strategische visie van ons erkende merk op de markt beter te weerspiegelen en zijn geschiedenis en zijn toekomst met elkaar te verzoenen.

Nutridia wordt Nutribel!

Deze naamswijziging valt samen met belangrijke gebeurtenissen voor het merk, waaronder de verhuizing naar ons nieuwe distributiecentrum om de verwachte ontwikkeling van onze activiteiten te ondersteunen en ons assortiment exponentieel te laten groeien. Deze ambitie ligt in lijn met de doorzettende marktgroei van biologische voeding. De 37 miljard euro grote Europese markt voor biologische voeding groeit al enkele jaren sneller dan de markt voor reguliere voeding. Tussen 2011 en 2019 was er in België een gemiddelde jaarlijkse groei van 11,35%.

Een nieuwe identiteit, een nieuwe naam, nieuwe ecologische verpakkingen met toevoeging van Nutri-Score. Maar wees gerust, de recepturen van onze bestaande producten blijven ongewijzigd met dezelfde topkwaliteit.

Gedurende de komende periode zullen de producten gefaseerd in een nieuw jasje terecht komen.

Wil je graag meer informatie? Mail gerust naar sales@nutribel.be.

Nieuw genot! Chocolade rijstwafels!

Ontdek onze nieuwe chocolade rijstwafels van Nutribel. Een knapperige rijstwafel gemaakt van volkoren bruine rijst omhuld met een laagje pure chocolade.

Best nutrition for every meal!

Wij helpen jou in deze blog verder met enkele tips voor net wat minder traditionele ingrediënten in de klassieke Belgische keuken.

Best nutrition for every trip!

Daar is (bijna) de lente, daar is (alvast soms) de zon!

NIEUW: biologische ahornsiroop, lekker veelzijdig!

Nutribel lanceert een biologische Canadese ahornsiroop, gemaakt van het sap van de esdoorn.

Lactosevrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten een 75-tal lactosevrije producten. Maar wat is lactosevrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je lactosevrij gaat eten?

Suikervrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten heel wat suikervrije producten. Maar wat is suikervrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je suikervrij gaat eten?

Try Vegan met deze Herfstige Vegan Tostada

November is de internationale maand om plantaardig eten te promoten. Ben jij al overtuigd? Try vegan in november!

Glutenvrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten ongeveer 70 glutenvrije producten. Maar wat is glutenvrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je glutenvrij gaat eten?

NIEUW: Glutenvrije crackers van Nutribel

Nutribel lanceert drie nieuwe crackers, vrij van alle 14 allergenen!

Granola vs. muesli

Wat is het verschil eigenlijk tussen granola en muesli? Wel, we zetten ze voor jou op een rijtje!

Kookworkshop

Kookworkshop met Peter Van Asbroeck

Alles kan veggie

In maart word je uitgedaagd om dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer te eten tijdens de ‘VeggieChallenge’. Doe jij al mee? Lees hier waarom je zou moeten meedoen!

Shotje gezond!

Nieuw: 100% biologisch gembersap en kurkumasap

Wie zoet is, krijgt lekkers! Nieuw van Nutribel: natuurlijke zoetstof

Een suikervervanger voor in de koffie, je yoghurt of een nieuw recept dat je suikervrij wil maken, met de nieuwe Nutribel Sweet kan het allemaal.

Verrukkelijk vegan: Nutribel's nieuwe snoepjes

Van winegums over zure wormen tot fruitsnoepjes

Zalig zoet: Nutribel nieuwe dadelstroop

Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutribel een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper.