Gratis verzending vanaf € 50
FR

Wie zoet is, krijgt lekkers! Nieuw van Nutribel: natuurlijke zoetstof

23/08/2020

Een suikervervanger voor in de koffie, je yoghurt of een nieuw recept dat je suikervrij wil maken, met de nieuwe Nutribel Sweet kan het allemaal. Nutribel komt dan ook met een tafelzoetstof op basis van xylitol (een natuurlijke zoetstof die terug te vinden is in vele fruit en groenten) vrij van gluten én lactose: perfect voor wie een intolerantie heeft en toch graag een tikkeltje zoetigheid wil toevoegen bij het bakken. Bovendien is het nieuwe zoetmiddel 100% natuurlijk en gebruik je Nutribel Sweet voor wat je maar wil!

De nieuwe Nutribel Sweet is een suikervervanger die vrij is van gluten en lactose. Zo kan iedereen extra zoetigheid toevoegen aan recepten en gerechten naar keuze. Wat dacht je van versgebakken brownies of zelfgemaakte granola? Ook hartige recepten als een lekkere tomatensoep kunnen een vleugje zoetstof gebruiken om het lichtzure aroma van de tomaat te verzachten. Daarnaast draagt de consumptie van xylitol in plaats van suiker bij tot de instandhouding van de mineralisatie van de tanden. Nutribel Sweet is een natuurlijke variant van zoetmiddel, een goed alternatief voor suiker. Zo maak jij je gerecht guiltfree en geniet je van vele zoetigheden zonder schuldgevoel achteraf!

Haal de zoetekauw naar boven

De nieuwe zoetstof is dan ook te gebruiken in alle recepten die je maar kan bedenken. Deze suikervervanger is veelzijdig en biologisch: wat heb je nog meer nodig? Haal dus de zoetekauw in jezelf naar boven en gebruik Nutribel Sweet in je yoghurt, bij het bakken van een cake of maak je tomatensaus voor die overheerlijke zelfgemaakte pizza’s wat zoeter met een tikkeltje zoetstof: genieten maar!Nieuw genot! Chocolade rijstwafels!

Ontdek onze nieuwe chocolade rijstwafels van Nutribel. Een knapperige rijstwafel gemaakt van volkoren bruine rijst omhuld met een laagje pure chocolade.

Best nutrition for every meal!

Wij helpen jou in deze blog verder met enkele tips voor net wat minder traditionele ingrediënten in de klassieke Belgische keuken.

Best nutrition for every trip!

Daar is (bijna) de lente, daar is (alvast soms) de zon!

NIEUW: biologische ahornsiroop, lekker veelzijdig!

Nutribel lanceert een biologische Canadese ahornsiroop, gemaakt van het sap van de esdoorn.

Lactosevrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten een 75-tal lactosevrije producten. Maar wat is lactosevrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je lactosevrij gaat eten?

Suikervrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten heel wat suikervrije producten. Maar wat is suikervrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je suikervrij gaat eten?

Try Vegan met deze Herfstige Vegan Tostada

November is de internationale maand om plantaardig eten te promoten. Ben jij al overtuigd? Try vegan in november!

Glutenvrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten ongeveer 70 glutenvrije producten. Maar wat is glutenvrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je glutenvrij gaat eten?

NIEUW: Glutenvrije crackers van Nutribel

Nutribel lanceert drie nieuwe crackers, vrij van alle 14 allergenen!

Granola vs. muesli

Wat is het verschil eigenlijk tussen granola en muesli? Wel, we zetten ze voor jou op een rijtje!

Kookworkshop

Kookworkshop met Peter Van Asbroeck

Alles kan veggie

In maart word je uitgedaagd om dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer te eten tijdens de ‘VeggieChallenge’. Doe jij al mee? Lees hier waarom je zou moeten meedoen!

Shotje gezond!

Nieuw: 100% biologisch gembersap en kurkumasap

Nutridia wordt Nutribel!

Een nieuwe identiteit, een nieuwe naam en nieuwe ecologische verpakkingen met toevoeging van Nutri-Score.

Verrukkelijk vegan: Nutribel's nieuwe snoepjes

Van winegums over zure wormen tot fruitsnoepjes

Zalig zoet: Nutribel nieuwe dadelstroop

Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutribel een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper.