Gratis verzending vanaf € 50
FR

Shotje gezond!

17/02/2022

100% bio, puur en gezond. Laat je slowjuicer aan de kant staan. Vanaf vandaag vind je alle goeds van gember en kurkuma in een handig flesje in jouw favoriete supermarkt of via onze webshop.

Onze twee nieuwe sappen zijn volledig bio en vegan. Het gembersap bestaat uit 99,1% gember, het kurkumasap uit 99,1% kurkuma. De overige 0,9% is telkens concentraat van biocitroenen. That’s it. Geen toegevoegde suikers, geen water. De sappen zijn puur en handig te doseren. Je gebruikt ze zoals jij het wilt. Zo maken we jouw dagelijkse gezonde reflex wel heel erg makkelijk!

Alle goeds, recht uit een flesje

’s Morgens een shotje om je dag een kickstart te geven? Een scheutje gember- of kurkumasap in je thee, vruchtensap of smoothie? Of als pittige natuurlijke smaakwater in water? Onze biosappen zorgen meteen voor extra punch. Gember heeft een unieke scherpe en kruidige smaak. Kurkuma smaakt eerder aards en mild bitter. Wil je ze combineren? Doen! Uit onderzoek blijkt dat beide specerijen elkaars goede werking versterken.

Waarom kurkuma en gember?

Gember en kurkuma zijn de voorbije jaren fors in opmars als natuurlijke weldoeners. Uit onderzoek blijkt immers dat gember onder andere bevorderlijk is voor de spijsvertering, kan helpen tegen (ochtend)misselijkheid en een ontstekingsremmend effect heeft. Ook kurkuma zou ontstekingsremmend werken, en daardoor bijvoorbeeld gewrichtsklachten zoals reuma en artritis verlichten. We bieden je al dit goeds, 100% biologisch geteeld, voortaan in een handig flesje. Klaar voor gebruik. Een feest voor je smaakpapillen en je gezondheid!Notenbars

Best nutrition for every meal!

Wij helpen jou in deze blog verder met enkele tips voor net wat minder traditionele ingrediënten in de klassieke Belgische keuken.

Best nutrition for every trip!

Daar is (bijna) de lente, daar is (alvast soms) de zon!

NIEUW: biologische ahornsiroop, lekker veelzijdig!

Nutribel lanceert een biologische Canadese ahornsiroop, gemaakt van het sap van de esdoorn.

Lactosevrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten een 75-tal lactosevrije producten. Maar wat is lactosevrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je lactosevrij gaat eten?

Suikervrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten heel wat suikervrije producten. Maar wat is suikervrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je suikervrij gaat eten?

Try Vegan met deze Herfstige Vegan Tostada

November is de internationale maand om plantaardig eten te promoten. Ben jij al overtuigd? Try vegan in november!

Glutenvrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten ongeveer 70 glutenvrije producten. Maar wat is glutenvrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je glutenvrij gaat eten?

NIEUW: Glutenvrije crackers van Nutribel

Nutribel lanceert drie nieuwe crackers, vrij van alle 14 allergenen!

Granola vs. muesli

Wat is het verschil eigenlijk tussen granola en muesli? Wel, we zetten ze voor jou op een rijtje!

Kookworkshop

Kookworkshop met Peter Van Asbroeck

Alles kan veggie

In maart word je uitgedaagd om dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer te eten tijdens de ‘VeggieChallenge’. Doe jij al mee? Lees hier waarom je zou moeten meedoen!

Nutridia wordt Nutribel!

Een nieuwe identiteit, een nieuwe naam en nieuwe ecologische verpakkingen met toevoeging van Nutri-Score.

Wie zoet is, krijgt lekkers! Nieuw van Nutribel: natuurlijke zoetstof

Een suikervervanger voor in de koffie, je yoghurt of een nieuw recept dat je suikervrij wil maken, met de nieuwe Nutribel Sweet kan het allemaal.

Verrukkelijk vegan: Nutribel's nieuwe snoepjes

Van winegums over zure wormen tot fruitsnoepjes

Zalig zoet: Nutribel nieuwe dadelstroop

Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutribel een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper.