Gratis verzending vanaf € 50
FR

NIEUW: Glutenvrije crackers van Nutribel

19/07/2022

Op zoek naar wat afwisseling in je glutenvrije ontbijt- en lunchopties? Of gewoon zin in een snelle snack? Nutribel lanceert drie nieuwe crackers op basis van biologisch geteelde boekweit, amarant en linzen. De heerlijke crackers zijn vrij van alle 14 allergenen!

Zo handig om altijd in huis te hebben: crackers! De krokante koekjes zijn een go-to op elk moment. Om te beleggen bij het ontbijt, als lekkere snack tussendoor, als dipkoekje bij een gezellig aperitief, … Nutribel ontwikkelde drie nieuwe crackers op basis van boekweit, amarant en linzen. 100% knapperig, glutenvrij en bio. Perfect te combineren met zowel zoet als hartig beleg.

Amarantcrackers - Amarant is familie van quinoa. De zaadjes van de plant zijn van nature glutenvrij en zeer voedzaam. Ze zijn een bron van eiwitten, vezels, vitamine B en mineralen, zoals ijzer (goed voor aanmaak van bloedcellen), magnesium (goed voor spieren), fosfor (goed voor de beenderen) en mangaan (goed voor hersenfunctie). Deze crackers hebben een aard- en nootachtige smaak. Lekker natuurlijk!

Boekweitcrackers - Ook boekweitzaden zijn glutenvrij en zeer voedzaam. Ze zijn een bron van vezels, koolhydraten, eiwitten en mineralen. Denk aan magnesium (goed voor spieren), koper (goed voor de beenderen) en mangaan (goed voor hersenfunctie). Bovendien bevat boekweit ook veel antioxidanten. Boekweit heeft een zeer specifieke, nootachtige en beetje zoete smaak. De crackers zijn lekker met zowel zoet beleg als hartige dips.

Linzencrackers - De voordelen van linzen zijn intussen genoegzaam bekend. De veelzijdige peulvruchten zijn een bron van eiwitten, koolhydraten, vezels en mineralen. Ze bevatten fosfor (goed voor de beenderen), ijzer (goed voor aanmaak van bloedcellen) en kalium (goed voor de energieopslag). Onze krokante linzencrackers hebben een rijke aardse smaak. Even lekker puur als met beleg!

Smultip: crackers met zuiderse spreads

Een gouden tip voor deze zomer? Beleg de crackers met een van onze bio kruiden- en groentespreads. Een linzencracker met kruidenspread en tomaatjes, of een amarantcracker met curry-linzen spread en geraspte worteltjes… Zo simpel en lekker kan gezond, glutenvrij eten zijn!

Ontdek al onze spreads.

Praktisch

  • Alle crackers zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 3 x 50g. Zo blijven ze lekker krokant.
  • Te koop in de supermarkt en in onze webshop!



Nieuw genot! Chocolade rijstwafels!

Ontdek onze nieuwe chocolade rijstwafels van Nutribel. Een knapperige rijstwafel gemaakt van volkoren bruine rijst omhuld met een laagje pure chocolade.

Best nutrition for every meal!

Wij helpen jou in deze blog verder met enkele tips voor net wat minder traditionele ingrediënten in de klassieke Belgische keuken.

Best nutrition for every trip!

Daar is (bijna) de lente, daar is (alvast soms) de zon!

NIEUW: biologische ahornsiroop, lekker veelzijdig!

Nutribel lanceert een biologische Canadese ahornsiroop, gemaakt van het sap van de esdoorn.

Lactosevrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten een 75-tal lactosevrije producten. Maar wat is lactosevrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je lactosevrij gaat eten?

Suikervrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten heel wat suikervrije producten. Maar wat is suikervrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je suikervrij gaat eten?

Try Vegan met deze Herfstige Vegan Tostada

November is de internationale maand om plantaardig eten te promoten. Ben jij al overtuigd? Try vegan in november!

Glutenvrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten ongeveer 70 glutenvrije producten. Maar wat is glutenvrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je glutenvrij gaat eten?

Granola vs. muesli

Wat is het verschil eigenlijk tussen granola en muesli? Wel, we zetten ze voor jou op een rijtje!

Kookworkshop

Kookworkshop met Peter Van Asbroeck

Alles kan veggie

In maart word je uitgedaagd om dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer te eten tijdens de ‘VeggieChallenge’. Doe jij al mee? Lees hier waarom je zou moeten meedoen!

Shotje gezond!

Nieuw: 100% biologisch gembersap en kurkumasap

Nutridia wordt Nutribel!

Een nieuwe identiteit, een nieuwe naam en nieuwe ecologische verpakkingen met toevoeging van Nutri-Score.

Wie zoet is, krijgt lekkers! Nieuw van Nutribel: natuurlijke zoetstof

Een suikervervanger voor in de koffie, je yoghurt of een nieuw recept dat je suikervrij wil maken, met de nieuwe Nutribel Sweet kan het allemaal.

Verrukkelijk vegan: Nutribel's nieuwe snoepjes

Van winegums over zure wormen tot fruitsnoepjes

Zalig zoet: Nutribel nieuwe dadelstroop

Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutribel een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper.