Gratis verzending vanaf € 50
FR

Try Vegan met deze Herfstige Vegan Tostada

28/10/2022

Vlees en zuivel zijn vaste onderdelen van onze eetcultuur. Tijd om die te veranderen! Daarom is er Try Vegan November, de internationale maand om plantaardig eten te promoten. Nutribel zet er ook zijn schouders onder. Met ons uitgebreide gamma maken we het iedereen gemakkelijk om lekker, gezond én gevarieerd vegan te eten.

We bieden lekkere, biologische en zo lokaal mogelijke producten van hoogstaande kwaliteit aan. Aandacht voor allergenen en diëten staat daarbij centraal. Heel wat voedingsproducten van Nutribel zijn dus lactose-, gluten- of suikervrij. En daardoor kan iedereen die het wil, bio eten!

Viva Try Vegan!

Meer dan 90% van ons aanbod is ook vegan. In onze webshop kan je heel handig het vegan aanbod selecteren. Keuze genoeg! Zelfs die hartverwarmende kippenbouillonsmaak zal je in Try Vegan November niet moeten missen, we bieden je een veganistisch alternatief aan.

Vaste eetpatronen aanpassen is zeker niet simpel, maar we helpen je alvast graag op weg met een heerlijk vegan recept

Nieuw genot! Chocolade rijstwafels!

Ontdek onze nieuwe chocolade rijstwafels van Nutribel. Een knapperige rijstwafel gemaakt van volkoren bruine rijst omhuld met een laagje pure chocolade.

Best nutrition for every meal!

Wij helpen jou in deze blog verder met enkele tips voor net wat minder traditionele ingrediënten in de klassieke Belgische keuken.

Best nutrition for every trip!

Daar is (bijna) de lente, daar is (alvast soms) de zon!

NIEUW: biologische ahornsiroop, lekker veelzijdig!

Nutribel lanceert een biologische Canadese ahornsiroop, gemaakt van het sap van de esdoorn.

Lactosevrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten een 75-tal lactosevrije producten. Maar wat is lactosevrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je lactosevrij gaat eten?

Suikervrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten heel wat suikervrije producten. Maar wat is suikervrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je suikervrij gaat eten?

Glutenvrij eten met Nutribel

In ons gamma zitten ongeveer 70 glutenvrije producten. Maar wat is glutenvrij eigenlijk en moet je je recepten aanpassen als je glutenvrij gaat eten?

NIEUW: Glutenvrije crackers van Nutribel

Nutribel lanceert drie nieuwe crackers, vrij van alle 14 allergenen!

Granola vs. muesli

Wat is het verschil eigenlijk tussen granola en muesli? Wel, we zetten ze voor jou op een rijtje!

Kookworkshop

Kookworkshop met Peter Van Asbroeck

Alles kan veggie

In maart word je uitgedaagd om dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer te eten tijdens de ‘VeggieChallenge’. Doe jij al mee? Lees hier waarom je zou moeten meedoen!

Shotje gezond!

Nieuw: 100% biologisch gembersap en kurkumasap

Nutridia wordt Nutribel!

Een nieuwe identiteit, een nieuwe naam en nieuwe ecologische verpakkingen met toevoeging van Nutri-Score.

Wie zoet is, krijgt lekkers! Nieuw van Nutribel: natuurlijke zoetstof

Een suikervervanger voor in de koffie, je yoghurt of een nieuw recept dat je suikervrij wil maken, met de nieuwe Nutribel Sweet kan het allemaal.

Verrukkelijk vegan: Nutribel's nieuwe snoepjes

Van winegums over zure wormen tot fruitsnoepjes

Zalig zoet: Nutribel nieuwe dadelstroop

Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutribel een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper.