Tostada
Beleg
Meng de ingrediënten voor de tostada's en kneed deze in 5 minuten tot één stevige bol. Dek de kom met het deeg af met een vochtige doek en laat een half uur rusten. Verdeel het deeg in 4. Van elk stuk rol je een balletje en duw je dit vervolgens plat tot een dikke schijf. Verhit een pan en bak de tostada's aan beide zijden. Je kan bakken in een droge pan (zo deden wij het) of eventueel een beetje kokosolie toevoegen.
Bak de paddenstoelen samen met wat peper en zout (of andere kruiden naar jouw keuze), walnoten, geplette looktenen en zonnebloempitten gaar.
Beleg de tostada's met een laagje curry-linzen spread, voeg hierover de warme paddenstoelenmengeling toe en werk af met rucola.
Smakelijk!
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze producten, nieuwe recepten en handige tips? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief! Je kan je ieder moment weer uitschrijven.