Mayonaise
Frietjes
Laat alle ingrediënten voor de mayonaise op kamertemperatuur komen. Splits daarna twee eieren en klop de eierdooiers even los. Voeg limoen- en gembersap toe en klop verder los met een klopper. Voeg daarna terwijl je blijft roeren de kokosolie toe en blijf roeren tot de gewenste dikte. Voeg peper en zout en eventueel extra kruiden naar eigen smaak toe en roer dit eronder. Is je mayonaise te dik? Verdun dan met extra limoen- of gembersap of wat water.
Deze mayonaise is heerlijk met zelf gesneden frietjes gebakken in kokosolie! Schil hiervoor de aardappelen en snij ze in het gewenste formaat. Bak je frietjes in 2 rondes: 5 minuten op 150°C en 3-5 minuten op 180°C. Na elke bakbeurt laat je de frieten uitlekken (bijvoorbeeld in een vergiet met keukenpapier).
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze producten, nieuwe recepten en handige tips? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief! Je kan je ieder moment weer uitschrijven.