Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed de bodem van een springvorm (24cm) met bakpapier en vet de randen in. Doe eieren, gemengde notenpasta, ahornsiroop, bakpoeder, zout, kaneel en haverdrink in een mengkom en mix tot een glad geheel. Voeg tenslotte het bruine rijstmeel toe en meng onder het geheel.
Verdeel de helft van het beslag over de bodem van de springvorm. Hak 50g paranoten Nutribel in grove stukken en meng met 50g roomkaas. Verdeel deze mengeling vervolgens over het beslag in de springvorm. Voeg de tweede helft van het beslag toe en bak 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat daarna afkoelen.
Mix intussen 100g roomkaas met 10g boter tot een glad geheel. Voeg 100g Sweet van Nutribel toe en mix tot een stevige topping. Voeg na afkoelen de topping toe en werk af met 50g grof gesneden paranoten.
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze producten, nieuwe recepten en handige tips? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief! Je kan je ieder moment weer uitschrijven.