Crackers amarant, boekweit of linzen.
Voor de amandel-chocoladepasta
Voor de spread met kerstomaten
Voor de brie-walnoten-honing
Voor de notenpasta met confituur
Amandel-chocoladepasta
Smelt de ghee boter en laat afkoelen. Intussen roer je met een lepel het ei met de sweet tot een gladde massa. Zeef de cacao erbij en roer deze er goed onder tot de cacao volledig opgenomen is. Voeg de afgekoelde ghee boter bij en meng onder het geheel. Als laatste voeg je het amandelpoeder toe dat je door het mengsel roert. Laat een nachtje in de frigo staan en je hebt de dag erna een heerlijke zelfgemaakte amandel-chocoladepasta. Deze smeer je op je cracker, je werkt af met kokosnoot schilfers en smullen maar!
Spread met kerstomaten
Liever wat hartiger? Dan zullen onze spreads je zeker bekoren! Je kan kiezen uit aubergine, curry-linzen, kruiden, mediterraans of tomaten. Wij gingen voor de kruidenspread als basislaag op de cracker. Hierop legden we enkele door twee gesneden kerstomaten en verse basilicumblaadjes op. Je kan uiteraard ook met andere groenten en kruiden afwerken of de crackers gewoon met één van de spreads besmeren zonder extraatjes.
Brie-walnoten-honing
Een echte klassieker deze combinatie, maar geloof ons, ook op onze crackers is dit echt zéér geslaagd! Leg een paar stukjes brie op je cracker, gevolgd door enkele walnoten en rucolablaadjes. Dresseer er honing bovenop en klaar!
Notenpasta met confituur
Het jezelf nòg gemakkelijker maken? Check! Je smeert een laagje notenpasta op je cracker met erbovenop een laagje confituur in een smaak naar jouw keuze (hier aardbei). Afwerken kan je bijvoorbeeld met enkele veenbessen. Verrassend simpel, maar bovendien erg lekker deze combinatie!
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze producten, nieuwe recepten en handige tips? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief! Je kan je ieder moment weer uitschrijven.