Snijd de peren doormidden, verwijder het klokhuis voorzichtig. Leg de peren met de snijvlakken omhoog in je ovenschaal. Bestrijk ze met 1 el agavesiroop. Plaats in de oven op 180°C voor 15 min.
Maak ondertussen de crumble. Neem een grote kom doe er het havermeel, de Nutribel sweet en de geraspte gember in.
Meng alles goed door elkaar. Smelt de kokosolie en voeg ook deze toe.
Neem de peren uit de oven. Doe er nu de bosvruchten over. Snijd de vijgen doormidden en plaats deze ook in je schotel. Verdeel het crumble mengsel over je ovenschaal. Plaats terug in de oven voor 20 min op 180°C.
Meng de Griekse yoghurt samen met het vanille-extract.
Serveer met vanille-yoghurt.
Recept van Claudia Van Avermaet
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze producten, nieuwe recepten en handige tips? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief! Je kan je ieder moment weer uitschrijven.