500 ml melk
12 el Nutribel muesli basis
300g Nutribel havermeel
3 eieren
2 el Nutribel agavesiroop
Toppings
Nutribel honing en Nutribel muesli basis
Nutribel pindakaas en eventueel enkele Nutribel walnoten
Meng melk, muesli, havermeel en eieren. Voeg 2 eetlepels agavesiroop toe, meng onder het deeg en laat daarna minstens 15 minuten rusten.
Laat je kookvuur eerst voldoende warm worden. Je kan een klontje (ghee) boter of olie aan je koekenpan toevoegen, maar met een koekenpan met anti-aanbaklaag is dit zelfs niet nodig. Wanneer je kookvuur warm is, schep je een pollepel deeg in je koekepan. Draai de pannenkoek om wanneer de onderkant droog is en laat ook de tweede kant even bakken.
Dien op met honing en muesli of met pindakaas (en Walnoten).
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze producten, nieuwe recepten en handige tips? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief! Je kan je ieder moment weer uitschrijven.