Wrap van stoemp met Nutribel bio gedroogde kokosnoot schilfers
Ingrediënten voor 4 personen
200 g kippenwit, gehakt
4 soeplepels room
Nutribel 50 g kokosnoot schilfers Bio Raw
peper en zout
200 g aardappelpuree
200 g sla, fijngesnipperd
4 tomaten, in kleine blokjes
4 graantortilla's
bakpapier
Bereiding
Verwarm in een pan het kippenwit met wat room en de kokosnoot schilfers. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de warme aardappelpuree toe, samen met de sla en de tomaten.
Besmeer de wraps met deze stoemp, rol ze op (goed aandrukken), wikkel ze in bakpapier (om de wraps goed compact te houden) en zet ze een tijdje in de koelkast.
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze producten, nieuwe recepten en handige tips? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief! Je kan je ieder moment weer uitschrijven.